Hoewel de meeste mensen ervoor kiezen om tijdens de zomervakantie naar het buitenland te gaan, is er ook een groep die het prettig vindt om in eigen land te blijven. Naast dat je hier veel reistijd en geld mee bespaart, kan het ook nog eens erg leuk zijn. In dit artikel bespreken we een aantal plekken die je deze vakantie kunt bezoeken in Nederland.

 

Boek een hotel in Noord-Holland

Voor een vakantie in Nederland is het zeer aan te raden om naar Noord-Holland te reizen. Hier kun je genieten van de prachtige stranden en bovendien is het maar kort reizen naar bijvoorbeeld Alkmaar. Mocht je bij Alkmaar in de buurt verblijven dan is het een echte aanrader om de beroemde kaasmarkt te bezoeken. Daarnaast is het ook leuk om een avond uit te gaan in Amsterdam. Amsterdam is een prachtige stad die wereldwijd bekend staat om het nachtleven.

 

Ga naar Limburg voor het nationale park De Groote Peel

Je zou eventueel ook naar Limburg kunnen reizen. In Limburg heb je het Nationaal Park De Groote Peel waar je een heerlijke wandeling kunt maken. Bovendien kun je in Limburg genieten van de lekkere streekgerechten. Mocht je na je vakantie in Limburg weer naar huis gaan, dan is het erg leuk om een Limburgse vlaai mee te nemen voor je familie.

 

Een vakantie in Nederland boeken

Indien je van plan bent om je vakantie in Nederland door te brengen, dan is het zeer aan te raden om te zoeken naar een camping Nederland. Op de camping zelf zijn er dan namelijk ook nog verschillende leuke activiteiten waar je deel aan kunt nemen. Voor het vinden van een vakantie in Nederland kun je het beste gebruik maken van een vergelijkingssite. Op zo’n site zie je alle mogelijke vakantie voor in de periode dat jij wilt gaan.

 

Ga naar België om de ardennen te bewonderen 

Als je liever niet te ver van huis weg wilt, zou je er eventueel ook voor kunnen kiezen om naar België te reizen. In België heb je een aantal mooie steden en gebieden. Mocht je van de natuur houden dan is het zeer aan te raden om naar een camping Ardennen te gaan. Houd je meer van het stadsleven dan is het leuk om Antwerpen te bezoeken. In de omgeving van Antwerpen is bovendien ook veel te doen. Indien je met een wat grotere groep gaat, is het zeer aan te raden om hier een verblijfplaats te boeken.

Door Casper

Geef een reactie