Ik heb een geweldige tijd gehad met backpacken door Europa. Ik ben op veel coole plekken geweest en heb veel geweldige mensen ontmoet. Mijn favoriete plek was Italië. Ik hield van het eten en ik heb echt genoten van hoe vriendelijk de mensen waren. Ik hield ook erg van het landschap in Frankrijk en Nederland.

Backpacken voorbereiding

Ik heb veel eten en benodigdheden ingepakt voor mijn backpacktocht. Ik kocht veel mueslirepen, trailmix en pindakaas. Ik heb ook wat fruit, groenten en brood meegenomen. Ik heb ook veel water meegenomen om te drinken. Ik moest een rugzak kopen voor mijn reis. Het was erg duur, maar het was het waard omdat het de reis veel gemakkelijker maakte. De rugzak was zeer comfortabel en had genoeg ruimte om al mijn voedsel en benodigdheden op te bergen.

Backpacken in Nederland

Ik was aan het backpacken in Nederland en had net twee weken gekampeerd. Ik was moe en had een plek nodig om een ​​paar dagen te blijven. Ik vond een heel leuk hostel genaamd "The Happy Hippy Hostel" dat zich in de stad Amsterdam bevond. Het was een erg gezellige plek met veel toffe mensen van over de hele wereld. Ik ontmoette een aantal geweldige mensen uit Engeland, Duitsland, Australië, Frankrijk, Italië en Canada. Ze waren allemaal erg aardig en we hadden een geweldige tijd om samen rond te hangen tijdens ons verblijf in het hostel.

Backpacken in Frankrijk

Het Franse platteland is prachtig. Het heeft glooiende heuvels, valleien en rivieren. Er zijn ook veel oude kastelen en kerken verspreid over het platteland. Het is moeilijk te geloven dat deze plaats de plaats was van zoveel bloedvergieten tijdens de 100-jarige oorlog tussen Engeland en Frankrijk. Ik vond het erg leuk om de wereldberoemde Notre Dame-kathedraal in Parijs te bezoeken. Ik moet er helemaal overheen klimmen en al zijn verbazingwekkende kunstwerken van dichtbij bekijken. Backpacken in Italië: Italië was veruit mijn favoriete land in Europa! Ik vond er alles aan!

Backpacken in Italië

Ik hield van het eten in Italië. Ik heb veel verschillende dingen geprobeerd die ik nog nooit eerder had gehad. Mijn favoriet was gnocchi omdat het zo romig en heerlijk was. De mensen waren ook erg aardig en vriendelijk. Het was heel gemakkelijk om daar vrienden te maken en ze wilden je altijd helpen als je het nodig had. Backpacken in Frankrijk: Ik hield van het landschap in Frankrijk en Nederland. Ze hebben allebei zulke mooie landschappen met bergen, rivieren, bomen, enz… De mensen waren ook erg aardig en vriendelijk.

Backpacken in Oostenrijk

Ik ben geboren in Oostenrijk en heb daar tot mijn tiende gewoond. Ik hou echt van het land en zou graag ooit terug willen gaan. Mijn favoriete stad in Oostenrijk is Salzburg omdat het een klein stadje is met veel geschiedenis en cultuur. Het landschap is ook prachtig, vooral als je kijkt naar de bergen rondom de stad. Ik vind het ook erg leuk om naar het huis van Mozart te gaan of gewoon door zijn oude buurt te wandelen.

Door Casper

Geef een reactie