Als ZZP’er wil je natuurlijk een bank die met je meedenkt, die begrijpt wat je nodig hebt en die je niet onnodig veel geld kost. Dat is precies waar Knab voor staat. Knab is niet zomaar een bank, maar een bank die echt kijkt naar wat ZZP’ers nodig hebben en daar haar dienstverlening op afstemt.

Knab helpt ZZP’ers om tijd en geld te besparen. Hoe? Door slimme oplossingen te bieden voor al je financiële zaken. Denk aan een speciale ZZP’er bankrekening, de mogelijkheid om te beleggen, goede verzekeringen en zelfs hulp bij het afsluiten van een hypotheek. Maar dat is nog lang niet alles. Knab blijft innoveren en nieuwe diensten ontwikkelen om ZZP’ers nog beter te ondersteunen.

Knab’s speciale zzp’er bankrekening

Een van de diensten waar veel ZZP’ers bij Knab gebruik van maken, is de speciale ZZP’er bankrekening. Deze zakelijke rekening is helemaal afgestemd op de behoeften van ZZP’ers. Zo krijg je bijvoorbeeld inzicht in je zakelijke uitgaven, kun je makkelijk facturen versturen en betalingen ontvangen en heb je altijd en overal toegang tot je rekening via de handige Knab App.

Maar dat is nog niet alles. Met de zakelijke rekening van Knab krijg je ook toegang tot een boekhoudpakket zzp. Zo houd je makkelijk en snel je boekhouding bij, zonder dat je daar een dure accountant voor nodig hebt. Dat scheelt je niet alleen veel tijd, maar ook veel geld!

Beleggen met knab als zzp’er

Als ZZP’er wil je natuurlijk zo veel mogelijk rendement halen uit je geld. Daarom biedt Knab ook de mogelijkheid om te beleggen. Je kunt kiezen uit verschillende beleggingsfondsen, zodat je altijd iets vindt dat bij jouw risicoprofiel en doelstellingen past.

Beleggen kan bij Knab al vanaf een klein bedrag. Je hoeft dus niet meteen duizenden euro’s in te leggen. Bovendien kun je elke maand automatisch een vast bedrag inleggen, zodat je vermogen gestaag groeit. En heb je vragen over beleggen? Dan kun je altijd terecht bij de deskundige klantenservice van Knab.

Verzekeringen via knab voor zzp’ers

Als ZZP’er loop je natuurlijk risico’s. Daarom is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Bij Knab kun je verschillende verzekeringen afsluiten die speciaal zijn afgestemd op ZZP’ers. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering, waarmee je jezelf indekt tegen schadeclaims van derden.

Maar ook voor andere risico’s kun je je bij Knab verzekeren. Wat dacht je van een arbeidsongeschiktheidsverzekering, waarmee je je inkomen beschermt als je niet meer kunt werken? Of een rechtsbijstandsverzekering, voor als je juridische hulp nodig hebt? Bij Knab vind je altijd een verzekering die bij jouw situatie past.

Een hypotheek afsluiten als zzp’er bij knab

Het kopen van een huis is een grote stap, zeker als je ZZP’er bent. Maar bij Knab hoef je je geen zorgen te maken. Knab helpt je bij elke stap van het proces, van het berekenen van je maximale hypotheek tot het daadwerkelijk afsluiten van de hypotheek.

Knab biedt helder advies en transparante informatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bovendien zijn de tarieven van Knab zeer scherp, waardoor je niet te veel betaalt voor je hypotheek. Zo wordt het kopen van een huis een stuk minder stressvol!

De toekomst van financiën voor zzp’ers bij knab

Knab blijft innoveren en nieuwe diensten ontwikkelen om ZZP’ers nog beter te ondersteunen. Zo zijn er plannen voor een speciale ZZP’er spaarrekening, waarmee je makkelijk geld opzij kunt zetten voor bijvoorbeeld investeringen of belastingen.

Daarnaast werkt Knab aan nog meer integraties met andere diensten, zodat je al je financiële zaken op één plek kunt regelen. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met je boekhoudsoftware, zodat je nog makkelijker je administratie bij kunt houden. Kortom, de toekomst van financiën voor ZZP’ers ziet er rooskleurig uit bij Knab!

Door Casper

Geef een reactie